more from
Bankrobber

Ilíada

by Esperit!

/
 • Streaming + Download

  Includes unlimited streaming via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.
  Purchasable with gift card

    €7 EUR

   

 • Record/Vinyl + Digital Album

  Includes unlimited streaming of Ilíada via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.
  ships out within 1 day

    €15 EUR

   

1.
La crida 00:56
2.
Cultiu #1 03:33
3.
4.
Blanc 02:46
5.
Iniciació 04:08
6.
El coaner 03:26
7.
La cova 04:48
8.
La porta 04:50
9.
Temps espai 02:30
10.
Guardià 02:37
11.

about

Què hi ha més enllà de les estrelles? Per intuïr-ho, per copsar-ho, suggerim emprendre un viatge a través del nou disc d’Esperit!, una petita odissea musical que –oh, paradoxa- porta per títol “Ilíada”. Una odissea on qui parla és la natura, en totes les seves formes i mutacions: Fonts, campanes, llavors, llum, llàgrimes, ortigues, grills. La cova, el sol i la lluna, la muntanya, el camí, els arbres, el riu, les guineus, la serp, el foc.

Involucrat sempre en multitut d’aventures musicals (Les Aus o Zeidún, per citar-ne dues) Mau Boada viu emboscat al Montseny però neda com ningú en l’esfera musical nostrada i global, col·laborant incansablement amb una àmplia i heterodoxa nòmina d’artistes. Amb el seu projecte més personal, Esperit!, ha publicat ja tres discos de llarga durada: ”Endavant continu” (2011), “La lluminosa” (2014) i aquest novíssim “Ilíada” (2019).

Enregistrat pel propi Mau Boada, que hi toca com és habitual la majoria d’instruments, “Ilíada” ha estat mesclat per Sergio Pérez i masteritzat per Stephen Quinn a Analog Heart. Entre les col·laboracions musicals hi trobem les veus d’Estel Boada (“Regió intermitja”), Xixi Sofia Ye-Chen (que canta en mandarí “Blanc”) o Luca Masseroni (Germà Aire) a "La visió d'en Ralph", síntesi i clímax del disc. El projecte compta també amb l'art d'Arnau Sala, textos de Gabriel Ventura i fotografies d'Aleix Plademunt.

***

¿Qué hay más allá de las estrellas? Para descubrirlo, o al menos para imaginarlo, sugerimos emprender un viaje a través del nuevo disco de Esperit!, una pequeña odisea que –oh, paradoja- lleva por título “Ilíada”. Una odisea donde habla la naturaleza, en todas sus formas y mutaciones: Fuentes, campanas, semillas, luz, lágrimas, ortigas, grillos. La cueva, el sol y la luna, la montaña, el camino, los árboles, los zorros, la serpiente, el fuego.

Involucrado siempre en multitud de aventuras musicales (Les Aus o Zeidún, para citar dos) Mau Boada vive entre bosques en el Montseny pero es más ubicuo que nadie en nuestra esfera musical, colaborando con una amplia y heterodoxa nómina de artistas. Con su proyecto más personal, Esperit!, ha publicado ya tres discos largos: ”Endavant continu” (2011), “La lluminosa” (2014) y este novísimo “Ilíada” (2019).

Grabado por el propio Mau Boada, que ha tocado como es habitual la mayoría de instrumentos, “Ilíada” ha sido mezclado por Sergio Pérez y masterizado por Stephen Quinn en Analog Heart. Entre les colaboracions musicales encontramos las voces de Estel Boada (“Regió intermitja”), Xixi Sofia Ye-Chen (que canta en mandarín “Blanc”) o Luca Masseroni (Germà Aire) en "La visió d'en Ralph", síntesis y clímax del disco. El proyecto cuenta también con el arte de Arnau Sala, textos de Gabriel Ventura y fotografías de Aleix Plademunt.

credits

released September 13, 2019

license

all rights reserved

tags

about

Esperit! CT, Spain

contact / help

Contact Esperit!

Streaming and
Download help

Redeem code

Report this album or account

If you like Esperit!, you may also like: