more from
Bankrobber

Elèctric mustela EP

by Esperit!

/
  • Streaming + Download

    Includes unlimited streaming via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.
    Purchasable with gift card

      €3 EUR

     

1.
2.
Dharsala 02:15
3.
Mahave 02:36
4.
Outro 00:46

about

Aconsegueix el disc físic a www.bankrobber.net/store
Consigue el disco físico en www.bankrobber.net/store
Get the physical album at www.bankrobber.net/store

NOTA DE PREMSA (2012)
NOTA DE PRENSA (2012)
PRESS RELEASE (2012)

[CAT]

Ha solcat mig món amb multitud d’aventures musicals, però sobretot amb Les Aus, i ara Mau Boada se centra en el seu projecte més personal, Esperit! Un home-orquestra que ens fa viatjar amb cançons de bressol al•lucinògenes, folk tripós, sons tel·lúrics, fresses i escapades al circ.

Després de la bona rebuda del disc ”Endavant continu”, ara presenta un EP heterodox i viatger on destaca el tema titular, “Elèctric mustela”. Es tracta d’una píndola de rock lisèrgic que en Mau ha enregistrat per primer cop, tot i que els habituals dels seus concerts la conèixen de sobres i la viuen com un moment àlgid. “Samarreta negra, pantalons de pana, veig una mustela, nanananana!”.

Malgrat la seva joventut, Mau Boada ja ha deixat la seva empremta en una vintena llarga de discos. Es fa present en l’undergound de Nova York amb la mateixa naturalitat que al Montseny o a l’Heliogàbal, o com quan girava per Europa en una companyia de circ. Els seus concerts són sempre imprevisibles i transiten per camins inesperats, portant el públic al límit de la hipnosi. Un multiinstrumentista il•luminat i somrient. Una música que neix lliure i flueix lliure i que enguany s’ha passejat per mil escenaris, des del Sónar fins a l’Optiums Primavera Sound.

“Elèctric mustela” es presenta en una edició limitada de 50 samarretes amb descàrrega digital del disc.

[ESP]

Ha surcado el mundo con cantidad de aventuras musicales, pero sobretodo con Les Aus, y ahora Mau Boada se centra en su proyecto más personal, Esperit! Un hombre-orquesta que nos lleva de viaje con nanas alucionógenas, folk triposo, sonidos telúricos, ruidos y escapadas al circo.

Tras la buena acogida del disco ”Endavant continu”, ahora presenta un EP heterodoxo y viajero donde destaca el tema titular, “Elèctric mustela”. Una pastilla de rock lisérgico que Mau ha grabado por primera vez, aunque los habituales de sus conciertos ya la conocen de sobras y la viven como un momento álgido.

A pesar de su juventud, Mau Boada ya ha dejado su huella en más de 20 de discos. Se aparece en el undergound de Nueva York con la misma naturalidad que en el Heliogàbal, o como cuando giraba por Europa en una compañía de circo. Sus conciertos son siempre imprevisibles y transitan por caminos inesperados, llevando el público al límite de la hipnosis. Un multiinstrumentista iluminado y sonriente. Una música que nace libre y fluye libre y que recientemente se ha paseado por mil escenarios, desde el Sónar hasta el Optiums Primavera Sound.

“Elèctric mustela” se presenta en una edición limitada de 50 camisetas con descarga digital del disco.

[ENG]

After going around half the world on many musical adventures, but, above all, with Les Aus, now Mau Boada (Sant Celoni, 1981) presents his most personal project, Esperit! , a one-man orchestra that makes us travel with hallucinogenic lullabies, telluric sounds, and trips to the circus. Despite his youth, Mau Boada has already left his mark on more than twenty albums. He's present on the same level in New York's underground scene and Sant Celoni or Heliogàbal, or like when he travelled around Europe with a circus. His concerts are always unpredictable and transit through unexpected paths, taking the audience to the edge of hypnosis. An illuminated smiling multiinstrumentist. Music that is born free and free flowing.

"Elèctric Mustela"presents itself with a limited edition of 50 t-shirts with the digital download of the album.

credits

released January 18, 2013

license

all rights reserved

tags

about

Esperit! CT, Spain

contact / help

Contact Esperit!

Streaming and
Download help

Redeem code

Report this album or account

If you like Esperit!, you may also like: